BRYNHILD HØYER

Stifter og direktør

BJARTA Sales & Development er et fleksibelt set-up der styrker dit salg

Jeg brænder for at udvikle salg  og at finde nye markeder. Jeg har en baggrund indenfor salg og markedsudvikling i tekniske virksomheder. Denne erfaring har jeg udnyttet de senere år, hvor jeg har undervist i afsætningsøkonomi og innovation på handelsskolen. Jeg har været regionsleder for Fonden for entreprenørskab, hvilket har inspireret mig utrolig meget og har forstærket min interesse for iværksætteri.

 

I BJARTA Sales & Development udnytter jeg min erfaring fra industrien og kobler den til min faglighed indenfor salg og marketing. Jeg rådgiver og eksekverer indenfor salg og udvikling af markeder og hjælper virksomheder med en række down stream aktiviteter.

Læs mere om, BJARTA Sales & Developments sociale ansvarsbevidsthed og velgørende arbejde her >>

VISION

At være den foretrukne partner, når virksomheder skal udvikle deres salg og finde nye markeder.

 

At skabe arbejdspladser

Hvad er Bjarta?

Rådgivning og eksekvering

Rådgivning

Cand. Merc. Int. I International Business med flere års erfaring indenfor salg af tekniske produkter og undervisning i innovation og entreprenørskab. Jeg har blandt andet undervist på handelsskole og været regionsleder for Fonden for Entreprenørskab, Færøerne. Jeg rådgiver og samarbejder med små- og mellemstore virksomheder indenfor salg og marketing.

 

Eksekvering

Et tema som virksomheder lærte under finanskrisen var eksekvering og betydningen af at kunne træffe hurtige beslutninger og implementere dem. I følge Børsen er temaet stadig højt på erhvervslivets dagsorden. Det er vigtigt at virksomheder kan handle, når det er nødvendigt. Bjarta Sales & Development er et fleksibelt set up, der hjælper din virksomhed at handle, når der er brug for det. 

BJARTA Sales & Development

7100 Vejle

Telefon: +45 3021 8727

Email: brynhild@bjarta.com

 

CVR: 38587994

  • Grå Facebook ikon
  • Grå LinkedIn ikon